Voor het eerst met een jonge

Ik was thuis en ik wist dat ik iets voor jongens maar ik wist nog niet wat of hoe eigenlijk, ik had vaak de fantasie om een jonge eerlijk te pijpen maar wist niet hoe ik dat een vorm moest geven.

Maar goed ik had me ingeschreven bij een advertentie site en daar advertentie geplaatst met een advertentie met ik ben ...... en ik zoek een jonge met een sixpack die ik mag pijpen niet veel later belde hij me op kan je vanavond ontvangen en ik zei ja ik kan en ik zei hoe laat wil je komen en hij zei 19.00 en ik zei is goed ik kom ik zie je dan wel ok zie ik is goed.

Toen stond die om 19.00 voor de deur met hoi ik ben .... en ik zei ik ben ..... kom binnen en hij zei is goed, hij vroeg is het goed dat ik ga me even ga wassen en ik zei is goed een maal dat hij klaar was met wassen stond hij naakt bij me met zijn pik in ze hand om klaar te staan om gepijpt te worden en daarna deed ik me mond open en deed hij ze heerlijke dikke pik in mijn mond, het was de eerste keer voor mij en ik vond het zelf heerlijk ik had het niet verwacht namelijk dat ik dat zo heerlijk vond met een jonge. een maal klaat en kleden hij weer zich aan en toen ging hij weer naar huis

4.508 Gepubliceerd door Zaakj 2 jaar geleden