Uit de hand gelopen date.....7

Het was een paar weken geleden dat ik weer een date met Hans had gehad, lekker wezen eten, heerlijke wijn en toe een stevig seks scenario afgedraaid. Ik heb er nog dagen van wakker gelegen, zo lekker, lust, geil, dat wat we gedaan hadden, de bizarre omgeving en de afsluiting met een paar vrienden die spontaan kwamen binnen lopen. Ik heb daarna mezelf even kunnen wassen onder een warme douche en Hans heeft me netjes naar huis gebracht. Zijn vrienden heb ik eigenlijk helemaal niet meer gezien nadat ik klaar was en weet ook eigenlijk niet wat ze ervan vonden. Ik kan me wel herinneren dat er diverse foto’s en filmpjes zijn gemaakt van de pornoshow, hihi, maar wat is er mee gebeurt? Hans belde me op een zaterdag ochtend weer op of ik zin had om ’s avonds lekker te een en zo. Gelukkig had ik een drukke week achter de rug gehad en hard inspannen betekend bij mij ook hard ontspannen, dus ik zou weer (?!) met hem wat gaan eten. Hans had een gewone auto geregeld en kwam me weer netjes thuis ophalen. Hij wilde iets van sushi gaan eten, of ik dat ook lustte?? Tuurlijk, je kan de meeste vrouwen wel begraven onder dat spul. Nadat we van zeven tot tien alles hadden geproefd en heerlijk hadden gekletst en voldoende witte wijn ophadden, vroeg ik of hij ook een filmpje van de vorige keer kon laten zien?

Hans begon te lachen en vroeg of ik dat echt wilde? Tuurlijk antwoordde ik, waarom niet? Hans vond dat we die avond wel een beetje kinky waren bezig waren geweest, mss dat ik geschrokken was of me zou schamen voor de scene die we hadden gemaakt, hadden neergezet? Ik zei: Hans, het was mss een beetje bizar, maar echt onwijs geil en ik zou het zo weer doen, hmmmm! Dat had hij waarschijnlijk niet verwacht en pakte direct zijn telefoon erbij. Het eerste filmpje was dat van de melkmachine…ik kon eerst mijn ogen niet geloven, maar dit zag er wel heerlijk uit, helemaal het resultaat van de volle tepels en vette klit, hihi. Het tweede filmpje was van de pijp scene in de inseminatie kooi, gewoon een coole actie zal ik maar zeggen. De andere scene had hij van een van de jongens gehad, het was een spannende en onthullende opname, ik zal em ff beschrijven. Je ziet Hans op de twee emmers klimmen en hij wil me weer anaal penetreren, als Chiel in beeld komt, Hans druk zijn pik in mijn kontje en Chiel wil meten mijn kutje neuken. Je ziet de jongens om hem heen van nee schudden, en daarom doet hij eerst ff vlug zijn vingers in mijn kutje. Vervolgens steek Chiel zijn duimen in de lucht en stopt zijn flinke boeren pik bij me naar binnen en lacht breed uit als hij me neukt. Elke keer als er wordt gewisseld, gaat Chiel er direct weer in. Als ik het goed tel heeft hij me acht keer geneukt, totdat de camera uitgaat. Hans zei: Chiel was helemaal weg van je en had duidelijk zijn eigen plan bedacht, haha. Ik schrok er een beetje van, was dit nu misbruik, of gewoon je kansen pakken… De gedachte vond ik wel super, stouterik!!

Hans vroeg of ik het leuk vond om nog wat te drinken bij hem thuis, maar dan wel in de blokhut. Ik vond het een leuk idee en op de weg naar zijn huis vertelde hij wat de blokhut was. Anouk, zoals je weet hebben veel boerenjongens een zuipkeet in de buurt, die vaak gezelliger en leuker zijn dan een kroeg, dat is bij ons ook zo. We hebben met een paar man een heeel groot tuinhuis gekocht en ingericht als apres-ski bar, je zult het super vinden. Ik begreep dat er vanavond 8 vrienden zijn, niet meer. Ik was benieuwd en liet me verbazen. Toen we de auto parkeerde voor de bungalow, zag ik weer de boerderij en de stal waar we de vorige keer alles hadden gedaan, een sidder en bibber schoot door mijn lijf en kutje. Toen we om de bungalow heenliepen zag ik de blokhut staan. Ik had de keet niet zo groot verwacht en het zag er idd een beetje wintersport achtig uit, ze hadden zelfs we sparren voor de deur geplaatst en ik zag een hoop lampjes hangen, erg leuk! Toen we dichterbij kwamen zag ik dat het binnen gezellig druk was en het interieur ook als apres-ski oogde. Hans zei: Anouk, kom binnen en als er iets is, moet je het direct zeggen. Ik trok mijn wenkbrauwen op en wist niet wat er kon zijn..

Toen we de deur opende en kwam de warme te muziek ons tegemoet wat een echte uitnodiging was. Aan de bar zaten een paar jongens en achter de bar stond een bekende, Chiel. Ik kreeg meteen een glas witte wijn in de handen en iedereen riep: Proost op Anouk.. Haha, dat had ik niet verwacht en ik toostte met de eerste de beste. Ik herkende de jongen van de vorige keer bij de stal en gaf hem een knipoog. Uiteindelijk herkende ik vier mannen van de vorige keer en vier onbekende, die zich natuurlijk netjes voorstelde. Hans zei: Anouk, wissel jij Chiel maar ff af, kan hij ff roken. Ik stapte achter de bar en keek Chiel even streng aan, hij bloosde als een kleine jonge en haastte zich nar buiten, hahaha. Ik maakte een praatje en een grap met iedereen en na een paar glazen was ik een beetje aangeschoten aan het worden. Hans zette een Tiroler hit op en de tent stond op zijn kop. Hans gooide een Tiroler topje naar me toe wat aan de juke box hing en zei: trek ff aan in de keuken.. Ik bekeek het dingetje en liep naar de keuken. Dit was een beetje klein, maar vooruit, ik was tenslotte de barpoes. Ik deed mijn blouse en bh-tje uit maar kreeg het maar net aan, toen Hans de keuken inkwam. Hij kwam achter me staan en deed het topje dicht met de haakjes en zei: leuk spijkerrokje hoor, maar die legging moet echt uit en trok mijn witen legging helemaal naar beneden. Ik stapte uit mijn lage laarsjes en mijn sokjes trok Hans ook direct mee. Hier, zei hij, en zetten twee rode houten klopjes neer, hij knoopte een rode boerenzakdoek om mijn hals en gaf me twee elastiekjes. Maak maar snel twee staartjes en kom maar weer naar binnen! Ik moest een beetje lachen om de outfit, ik leek wel uit een Tiroler soft film te komen. Mijn tieten knalde bijna uit het topje en de klompjes, staartjes en zakdoek maakte het compleet. Mijn rokje was..geschikt met een legging eronder, maar met blote benen en een klein wit stringetje ging het de verkeerde kant op.

Ik had een lekker wijntje op, dus wat kon me schelen, ik deed de klapdeuren open en stapte weer de hut in. Ik deed alsof er niks was gebeurd en ging gewoon achter de bar staan. Ik zag een aar jongens hun telefoon opbergen en stonden naar mij te staren. Chiel kwam als eerste achter de bar staan en maakte me complimenten, hihi. Hij zei: Anouk, super outfit meid, ik kan net je tepelhof zien, 1x hoesten en je tepels kijken over de rand, haha. Ik keek naar beneden en dacht: Zal mij wat! Chiel pakte zijn mobiel en maakte een fotootje. Ik zei: Had je er nog niet genoeg dan? Chielkleurde rood, van zijn kruin tot aan zijn tenen, hihi. De sfeer zat er lekker in en iedereen praatte weer met elkaar, toen ik achter de bar vandaan kwam. Nu wilde er meer met me op de foto, ik moest poses aannemen en ze werden steeds veeleisender. Iemand vroeg of ik ook verzoekjes deed: We hebben een nieuwe tractor in de stal, een super dikke, zo rood als en Ferrari, mogen we je daar ook even opnemen? Ik begon meteen te lachen door de zin en de beer was los. Een minuut later liepen we met zijn allen naar de koeienstal voor een foto shoot.

Ik liep tussen de jongens in op mijn klakkende klompjes, te kort spijkerrokje, fout Tiroler push up topje, twee truttige staartjes in en iets te veel wijn op, hihi. We gingen de grote deur in en liepen door het brede middenpad met links en rechts weer koeien. Ik zag voorbij de hooibalen een hele grote rooie tractor staan, hier moest het dus gebeuren, haha. Hans zei: Anouk, klim er eerst maar eens in en ga achter het stuur zitten. Ik ging staan bij een trappetje, maar wist niet hoe ik hier omhoog moest komen in dit rokje en op de rooie klompjes… Hans tilde mijn ene been op en zette mijn klompje op de eerste tree en duwde mijn kont omhoog, ik pakte me vast en probeerde zelf op de tweede te komen en liep zo naar boven. Toen ik in de cabine kroop zag ik de helft staan filmen en was bewust dat iedereen mijn blote kont en stringpoes had kunnen zien. Ik lachte maar en stak mijn duim omhoog, ging zitten op de bestuurdersplek, pakte het stuur wijd vast en deed mijn benen een beetje gespreid. Ik zag dat ze het met moeite konden zien en hoorde Hans roepen: Anouk, doe je topje een beetje naar bene, we zien hier niks. Ik lachte een beetje en gaf er een rukje aan, plop, mijn tepels vlogen meteen over de rand en nu werden ze wel enthousiast. Anouk, je benen iets wijder. Ik deed het, maar ik zag geen directe reactie. Hans klom via de trap omhoog, en zei: Ik help je wel ff. Hij gaf me een diepe tongzoen, die ik heerlijk beantwoordde, ik voelde zijn handen onder mijn rokje en hij trok mijn witte string zo van mijn kont tot aan mijn enkels. Ik zag hoe het slipje over de rode klompjes werd getrokken en bij Hans in zijn achterzak verdween. De mannen die wat lager op de grond stonden hielden hun gsm’s alvast in de aanslag om niks te missen, toen Hans mijn benen uit elkaar drukte en zijn mond begroef in mijn spleetje. Ik voelde zijn tong woelen rond mijn klitje en hij zoog met stevig naar buiten, tussen mijn kleine en grote schaamlippen heen. Ik draaide van geiligheid met mijn ogen en pakte Hans beet bij zijn haren en duwde hem dieper tussen mijn benen, terwijl ik mijn benen nog wat verder spreidde. Hij deed zijn hoofd na een minuutje omhoog en keek mij vragend aan: Lekker moppie? Ik knikte geil en hoopte dat hij door zou gaan, de jongens beneden aan de tractor negerend. Hans pompte twee vingers in mijn kutje en trok het Tiroler topje wat verder naar beneden, zodat mijn opgeduwde tietjes helemaal vrijkwamen. Hans lachte naar me en zei: Anouk, blijf zo maar ff zitten, vinden de mannen prachtig! Hans klom de cabine uit en ik kwam vol in zicht voor mijn toeschouwers beneden aan de tractor. Hans keek naar boven en riep: Iets verder naar voren hangen Anouk! De mannen hadden een prachtig uitzicht: ik zat aan het stuur van hun nieuwe tractor, met mijn tieten helemaal zichtbaar, twee staartjes in en een boerenzakdoek om mijn hals geknoopt, terwijl mijn benen helemaal wijd waren en je vol op en ook een beetje in mijn glanzende kutje kon kijken, het geheel werd afgemaakt door een paar rode klompjes…
Ik had genoeg wijn op en was zo opgegeild door Hans, dat ik geen schaamte had om me zo te showen. Chiel stond vooraan en zei: Kan pin-up Anouk ook naar beneden komen, kunnen we haar ook ff voor de tractor op de plaat nemen. Ik zag iedereen instemmend knikken en zag Hans al wenken met zijn grote armen. Ik deed mijn benen bij elkaar en klom uit de cabine, wilde eerst vooruit het trappetje af, maar dat ging niet, zeker de klompjes maakte dit erg moeilijk. Het rokje trok ik een beetje recht, maar toen ik achteruit de trap af ging, kwam mijn hele kont en poes vol in beeld, tot genoegen van de heren. Beneden liep ik klakkend op de klompjes naar de voorkant en draaide me om, mijn tieten vol in beeld en de mannen stonden best dichtbij, zeker Chiel stond opvallend dichtbij en hij trok mijn Tiroler topje nog een klein stukje naar bene, zodat mijn tietjes echt vrij hingen. Hans zei: Okay pin-up girl Anouk, ga maar sexy tegen de tractor aan hangen en kijk over je schouder naar ons. Ik liep naar de voorkant, legde mijn handen op de grote koplampen en keek de groep aan. Hans liep naar me toe, knoopte mijn rokje los en trok hem pardoen naar beneden, tot op de grond en liet mij eruit stappen. Ik stond nu in mijn blote kont op mijn rode klompjes en mijn tieten open en bloot.
De mannen maakten een paar fotootjes en vroegen mijn benen een beetje te spreiden en de kont vooral goed naar achter te drukken, zodat ze goed mijn lippen konden zien, hihi. Anouk, kan je je ook ff omdraaien, vroeg Chiel. Ik gaf er gewillig gehoor aan en de mannen konden mijn kutje nu goed van dichtbij bekijken, iets wat Chiel ook meteen deed. Ik kreeg geile bibbers over mijn lijf van het gekijk en bewonder, zeker de mannen die mijn klitje kwamen bestuderen… De jongste van de club vroeg aan me: Anouk, kunnen we nog eens naar de melk ruimte, ik vond dat zo vreselijk geil, ik heb me op het filmpje wel 10x lopen aftrekken. Ik keek hem aan en Hans liep al naar voren, pakte me bij de hand en liepen in de richting van de groene deur, we gingen naar binnen, Hans deed de schakelaar van de melkinstallatie om en leidde me direct naar de eerste melk plek toe. Een zoemend geluid vulde de ruimte weer en de overige kwamen ook de ruimte in, toen Hans achter me stond en vanachter het topje losmaakte. Hij gooide het topje naar de jongste en lachte hem toe, die is voor jou, zei hij lachend…
Ik keek om me heen wat er ging gebeuren en voelde dat Hans mijn tieten begon te kneden en langzaam omliep naar mijn voorkant. Hij sabbelde een paar keer aan mijn tepels, wat ik weer heerlijk vond en dat terwijl er 8 mannen stonden mee te kijken, terwijl ik hier nu spiernaakt op mijn rode klompjes stond, in een melk hok voor koeien…waar ging dit naar toe? Hans trok de halsdoek voorzichtig los en deed hem voor mijn ogen en knoopte het achter mijn hoofd vast, staartjes erboven en oortjes eronder. Hans, wat ga je doen…? Spannend he, zei Hans. Ik ga je weer eens lekker verwennen en de mannen krijgen een lekker showtje om te filmen. Hans pakte de melkinstallatie beet en zei: Anouk, hier meid, ff vasthouden. Ik pakte de set weer beet en hij zette twee van de vier stalen cilinders op mijn natte tepels, swoempp, met een ruk werden mijn tepels naar binnen gezogen en het bloed werd met kracht in mijn tepels gezogen. Ik kreunde het uit en de mannen vonden het prachtig. Hans kwam achter me staan en drukte twee vingers in mijn poes en begon meteen te pompen om mijn geilaanmaak te stimuleren. De heren om mij heen spoorde Hans aan: Okay Hans, dieper dieper, stop ook een vinger in de kont, meer vingers, sneller, laat haar kreunen joh, neuk haar vanachter terwijl ze wordt gemolken! Ik hoorde Hans lachen, toen hij zijn natte vingers uit mijn kutje trok en het geil gelijkmatig over het nog kleine klitje uitsmeerde. Ik hoorde dat hij er een tweede melkinstallatie bij pakte en ik wist al wat er ging gebeuren. Anouk, ff vasthouden met je andere hand, zei Hans, terwijl hij mijn schaamlippen uit elkaar deed er 1 van de cilinders naar mijn klitje geleide…swoempppp, en mijn klit werd ruw naar binnen gezogen, uuuhhhhgg, kreunde ik hard door het wit betegelde melk lokaal. Hans kwam achter me staan en fluisterde in mijn oor: Ik ga je heerlijk neuken en iedereen mag toekijken, goed? Ik zei: Ohh, lekker Hans, neuk me, neuk me maar voor al die mannen, ik ben weer die neuk koe zoals de vorige keer!! Ik kreunde al een paar keer in de ruimte om de mannen op te geilen, hihihi.
Hans liet me los en de mannen werden een beetje onrustig, ik hoorde een broek opengaan en ik werd vastgepakt bij mijn heupen, heel voorzichtig voelde ik een eikel lekker door mijn spleet heen gaan en toen een lichte druk op mijn grotje. De mannen begonnen te joelen en riepen: Neuk die geile milf, pak die neuk koe maar lekker hard aan, kom op joh, tot aan je ballen erin, laat haar kermen. Ik voelde hoe de eikel langzaam naar binnen schoof en de greep op mijn heupen werd wat vaster, toen de hele pik in mij zat, ohhh lekker, zo’n echte pik, zei ik, neuk me, neuk me, diep in mijn koeiekutje, kom maar, ja ja ja… Ik voelde hoe het tempo werd opgevoerd en ik stond te glijden op mijn houten klompjes op de gladde vloer, terwijl de slangen en cilinders op mijn tieten en klitje alle kanten op schudden. Om mij heen stonden de mannen mij te filmen en een paar trokken al aan hun blote piemels, terwijl ik daar spiernaakt op rode klompjes en een boerenzakdoek voor mijn ogen stond, een melkmachine op mijn tieten en eentje op mij klit, (en wat ik niet wist) Chiel die mijn stond af te neuken, terwijl Hans zijn gsm vasthield en ons beide op de plaat zette. Ik had eerst niks in de gaten, totdat ik Hans naast me hoorde hoesten. Harde kreten en kreunen vulde de ruimte en ik riep: Hans, haal de dingen van mijn kut en tieten..uhh uuhh uhh, haal ook die vreemde lul van me af, ik ben geen neuk vee? Iedereen begon te lachen en Hans deed meteen de schakelaar om en de cilinders vielen van mijn huid af. Chiel neukte nog een paar slagen door en trok toen zijn lul uit mijn klets natte doos en stapte naar achter.. Ik greep me vast aan het hek voor me en ik stond nog een half minuutje uit te hijgen, terwijl de mannen mij uitgebreid opnamen, twee tepels als kersen zo groot en een dikke paarse klit hing als een robijn tussen mijn lippen door naar buiten. Ik richtte mij op en deed langzaam de blinddoek naar boven. De mannen stonden me allemaal super geil te bewonderen en ik zag iets van 5 stijve piemels waar nog rustig aan werd getrokken. Ik zag Hans en Chiel tussen de mannen staan en ik wist niet zeker wie mij nu had geneukt? Ook het jonkie van 20 jaar stond daar met een reuze apparaat nog naar mijn kutje te kijken, hihihi.

Hans zei trots: kijk boys, wat een paar prachtige uiers heeft koetje Anoukje toch weer vandaag..en kijk eens naar haar prachtige genotsknopje! Hans kwam dichterbij en hij wreef een paar maal heel voorzichtig over mijn robijntje, toen ik meteen weer een bibber door mijn benen voelde schieten. Ik keek de mannen aan en opende mijn mond en liet een lichte kreun horen. Vol bewondering keek Chiel naar mijn tieten en naar mijn klitje, onderhand rustig aan zijn natte pik trekkend. Was dat mijn geil aan zijn pik? Ik keek Chiel diep in zijn ogen en zag dat hij het was die met had staan neuken, Hans zijn andere hand omsloot mijn rechter tiet en draaide liefdevol aan mijn kersrode tepel, hmmm. Wordt vervolgd...

1.759 Gepubliceerd door Enjoy2 1 jaar geleden