Ken ik jou niet ergens van??.8

De grote ontknoping had plaats gevonden. Ik was dus al lange tijd een speciaal project geweest van Kees, hoofd inkoop van mijn werk. Een slimme vent, die een beetje dominant was in zijn functioneren en alleen zo het hoofd boven water had kunnen houden in deze miljoenenwereld. Ik begreep niet zo goed waarom ik zo anti op hem reageerde, sinds de dag dat ik was aangenomen. Hij was bijna 50, in tip top conditie, iets wat sommige jonge 40ers niet bezitten, mooie kop en goeie bos haar. Ik had gevoeld en gezien dat hij over een zeer fit lichaam beschikte en het een vrouw erg naar de zin kon maken met zijn seks kunsten en een heerlijke pik, die ongelofelijk veel zaad kon spuiten, hahaha. Zijn houding, gesprek en blik in zijn ogen joegen mij en andere dames in de gordijnen. Je kreeg snel het gevoel dat je initiatief smolt als sneeuw voor de zon. En uitgerekend hij was zo diep in mij doorgedrongen, anaal…vaginaal…oraal en in mijn genotsbeleving, terwijl in hem tegelijkertijd ook verachtte…
Ik heb het weekend gebruik om mijn lijf te laten herstellen en mijn koppie te resetten, wat me goed is gelukt. Ik wist dat ik een leuke week tegemoet ging met een aanvullende cursus in Frankfurt, die mij in mijn carrière verder ging helpen. Heerlijk met een internationale klas een weekje in de schoolbanken en ’s avonds gezellig de stad in en slapen in een mooi hotel. De week vloog voorbij.
De nieuwe werkweek was begonnen en ik gin vol goede moed weer aan de slag, lekker blanco en het was heerlijk weer de komende week, op vrijdag hadden we een bedrijfsfeestje op een boot in Amsterdam. Ik had mijn nieuwe witte broek aan, lekker dun ivm de warmte en een mooie beige blouse…die een beetje dun was. Nadat ik was ingelogd op mijn werk en zo’n 100 mails had doorgeworsteld ging ik gezelli met de meiden thee drinken. Uit mijn ooghoeken zag ik een bekende, Kees H…, maar heb hem verder geen blik waardig gegund. Toen ik vlak voor de lunch weer mijn mail checkte, zag ik een bericht van hem…met iets eraan. Ik opende de mail en zag twee regels staan: Hoi lieve Anouk, ik heb iets bijgesloten, waar jij zelf ooit mee begonnen bent. Ik heb ok nog zo’n 2 uur beelden in eigendom. X. Ik opende verschrikt het bijgevoegde filmpje en startte het op. Het begon met een screenshot van een sexwebsite die ik had gebruikt, namelijk tube.nl, en zag na mijn profiel een filmpje starten…dit was van vroeger uit de studeerkamer…onwijs geil, maar toch. Daarna een filmpje terwijl ik mij masturbeer met een grote 25cm dildo van de kerst…Het filmpje eindigde met een vraag…Vervolg???
Ik klikte hem dicht en wist niet wat ik er mee aan moest. Ik was dor de spanning een beetje nat geworden, maar dat was ik wend geworden. Ik liep met de meiden mee naar beneden en ging lekker lunchen. Toen we klaar waren liep ik naar de afruimband met mijn dienblad en zag menig man zijn hoofd omdraaien om naar mijn witte broek te kijken en doorschijnende beige blouse. Zette mijn blad neer en draaide mij om…boem, ik botste tegen Kees aan, die geen spier vertrok, hij snoof mijn lucht op en keek diep in mijn decolleté. Ik wist me ff geen raad, geil, spanning, schrik, angst, antipatie, alles vlog door mijn lijf heen. Ik keek hem aan het zag hem in gedachte weer hard in mijn mondje neuken en klaarkomen in mijn kontje, createur van alle plannetjes…
De dag verliep verder gewoon. Ik kreeg elke dag een filmpje van hem zonder verder eisen, waarschijnlijk om mij te domineren. Dinsdag stelde ik mij voor als milf Anouk, werd hard door Rico en Ron geneukt, in mijn kont genomen en in het gezicht gespoten, toen ik naakt de deur werd uit gezet. Woensdag was de film waarop ik hem over me heen kreeg, vacuümpompjes die verwijderd werden, heerlijk gebeft, hard geneukt in mond, kutje en kontje, heel veel zaad te verwerken heb gekregen, het moment dat ik zie dat Kees het is die mij neukt en een paar foto’s als afsluiting waarop in wijdbeens en vastgebonden lag uit te lekken. De foto’s had ik nog nooit gezien, dus er was meer… Donderdag kreeg ik de beelden waarop ik spiernaakt buiten de garagebox stond, erg goed herkenbaar, naakt voor de BMW stond te draaien en zijn zaad uit mijn kontje moest persen, werd gevolgd de lift in en daar nog een bekentenis afgaf, waarna mijn lijf nog ff werd geshowd. De film sloot af met 8 foto’s in een overzicht waarop ik naakt en herkenbaar in beeld als, als Anouk van finance. De boodschap was duidelijk…
Vrijdag kwam ik met de auto naar het werk, ik had een kort spijkerrokje aan met platte witte schoentjes en een wit topje met dun zomerbloesje erover. Ik had mijn haren opgestoken en voor de avond een leren jasje mee, voor als het koud zou worden op de boot in Amsterdam. Ik kreeg tegen het einde van de dag een mail van Kees, met daarin de volgende tekst: Anouk, ik zal je vanavond vertellen wat je moet doen, nee is geen optie en houd zaterdag avond leeg! Klote, dacht ik het spel ging dus beginnen. Dit is dus waarvoor ik altijd bang was, maar dat was ook de oorsprong van mijn fantasie geweest…alleen zo jammer dat het werd gedaan dor de man die ik verachtte! Kees zat aan zijn bureau en was tevreden met zijn plannetjes. Hij was helemaal weg van Anouk, lekker meid, onschuldig koppie, heerlijk lijf, hij geilde wel zo intens op haar dat verliefdheid en houden van ook door zijn lijf gingen, maar door die afkeurende blik en houding voelde bij een intense drang tot vernedering van haar in zich. Waar zou het stranden? Eerst het feestje in Amsterdam.
Ze gingen om 7 uur met zijn allen de bussen in en vertrokken naar Amsterdam, toen de twee in Amsterdam waren leeggelopen en de boot vol was vertrok die het IJ op. Zoals elk bedrijfsfeestje zoeken afdeling elkaar op en werd er weinig gemengd. Een heerlijk buffet en bbq vulde de maagjes en iedereen stond of op het achterdek of op de dansvloer. Kees had Anouk al gespot en ze stond met de andere meiden te dansen, enkele zagen er lekker sletterig uit, maar Anouk viel nog mee. Om half twaalf hadden ze nog een uur voordat ze weer gingen aanleggen. Anouk stond weer te dansen en liep in haar spijkerrokje en alleen haar topje aan, vlug langs hem heen naar de wc. Hij wist dat die buiten was en ging er achter aan. Voor het dames toilet was een deur met een trap naar beneden richting de machinekamer, hij wachtte daar. Toen hij de deur hoorde opengaan , zag Anouk aan komen lopen en trok haar in 1 ruk naar binnen. Ik schrok me rot, mijn warmen draaide iemand achter mijn rug en ik werd tegen de wand aan gedrukt. Ik hoorde Kees in mijn oor praten: Zou lekkertje, ik heb je weer vast…wat heb ik genoten van jou kutje en kontje en natuurlijk ook dat zuigende mondje. Hij pakte me bij mij borsten vast en kneep in mijn tepels, beetje hard, maar genoeg om ze te laten groeien. Je houdt je mond en luistert, zij hij! Hij liet mijn armen los maar drukte me nog steeds hard tegen de muur. Ik voelde zijn hand onder mijn rokje, die dus te kort bleek, en duwde zonder hinder twee vingers bij me naar binnen. Oeiii, was gebeurde dit allemaal snel, wat lekker door die klootzak… Ik pik je morgen op met de BMW bij je sportschool, om zeven uur ’s avonds en neem je voor 3 uurtjes mee naar een spannende happening, ik knikte alleen maar met mijn hoofdje. Hij trok zijn vinger hard uit mijn kutje en liet mij ze aflikken…weg was ie. Ik kwam de dansvloerweer op en danste verder, met natte slip. De avond was verder heerlijk en was pas rond twee uur ’s nachts thuis en liet mijn kutje maar ff met rust, zal wel genoeg krijgen de volgende avond?!!
Om acht uur stond ik klaar bij de gym en toen de BMW kan aanrijden stapte ik snel in, binnen een uurtje stonden we op een parkeerplaats op de Veluwe. Kees stapte uit en ik volgde. Zo Anouk, zei hij, als jij vanavond netjes meewerkt blijft je anonimiteit bewaard, dus kleed je nu helemaal uit en doe je spullen in de witte tas hier. Het was een heerlijk zwoele avond en ik trok alles vlug uit en vouwde het op op de picknicktafel en deed het in de tas, je schoenen ook en vergeet je sierraden, oorbellen en horloge niet. Ik wil niet dat iemand je hier aan kan herkennen. Hmm, toch lief van hem dacht ik met een zweem van sarcasme. Daar stond ik dan, helemaal naakt, zoals ik geboren was, alleen met een beetje make up op en een vleugje parfum. Kees bekeek me met veel genoegen, ik vind je lijf heerlijk, Anouk, zei hij en duwde me achter op de tafel. Deed mijn benen wijd en begon me weer heerlijk te beffen, ik draaide met mijn ogen. Na een twee minuten stopte hij en ik zag zijn flinke pik al in de aanslag, drukte hem tegen mijn grotje aan en keek mij diep in de ogen. In deze missionarisstand neukte hij me diep, als we getrouwd waren, wild tongend. Ik kon niet anders, maar had hem liever een knal verkocht, vuile chanteerder, maar was botergeil. Hij trok zijn pik eruit en duwde mij naar beneden: Alles opdrinken en kijk me aan, zei Kees. Ik nam zijn lange pik in mijn mond en toen hij kwam dronk ik hem helemaal leeg, pfff, wat een lading geeft hij. Zo, zei Kees, nu de druk eraf is, gaan we verder. Doe met deze elastiekjes je staartjes maar in en doe deze kap op. Ik kreeg een strakke stoffen kap met een opening voor ogen, neus, mond en oren en was aan de achterkant open, zodat je mijn staartje kon zien. Het ding zat niet vervelend en ik moest al weer in stappen. Waar gingen we heen, ik zat helemaal naakt met een kapje op mijn koppie onderweg naar??

1.936 Gepubliceerd door Enjoy2 2 jaar geleden